Gezocht: Programmamanager Greenport Aalsmeer (fulltime / 0,8 fte)

Greenport Aalsmeer is per 1 april 2019 op zoek naar een programmamanager. Wil jij werken in een dynamische sector in het hart van het Nederlandse sierteeltcluster? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als programmamanager van Greenport Aalsmeer werk je in een dynamische omgeving. Je bent zelfsturend, uitvoeringsgericht en hebt lef en doorzettingsvermogen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelen van de Greenport Aalsmeer:

  • Opstellen van het programma van de Greenport Aalsmeer en sturen op de uitvoering
  • Onderhouden en uitbreiden van het publiek-private netwerk, verder versterken van het draagvlak
  • Organiseren van de besluitvorming in stuurgroepen, stichtingsbesturen en thematische overleggen
  • Binden en faciliteren van thematische trekkers en experts vanuit de deelnemende organisaties
  • Aanvragen van financiering, ondersteunen van projecten, verantwoorden van subsidies
  • Verbinding zoeken met andere relevante netwerken, zoals Greenports Nederland, Amsterdam Economic Board, MRA, Holland Rijnland etc.
  • Zorgdragen voor communicatie en positionering van de Greenport Aalsmeer

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie voor 0,8 fte tegen een marktconforme vergoeding met uitstekende ontwikkelmogelijkheden. Het is een zelfstandige functie waarin je echt het verschil kan maken. Het voornemen is om de programmamanager per 1 april 2019 te laten starten, of zo veel eerder als mogelijk is.

Organisatie
Greenport Aalsmeer is wereldwijd het grootste handels- en kenniscentrum voor de sierteeltsector met in het hart Royal FloraHolland Aalsmeer (Bloemenveiling). De sector zorgt voor 50.000 directe en indirecte voltijdbanen en kent een omzet van 4,5 miljard euro per jaar. Binnen Greenport Aalsmeer werken bedrijfsleven (van veredeling tot aan de consument), kennis- en onderwijsinstellingen en overheden uit de regio samen aan het behoud en de versterking van de internationale concurrentiepositie van de sierteeltsector.

Meer informatie
Bekijk het uitgebreide functieprofiel. Als deze vacature je aanspreekt en je je in dit profiel herkent, horen wij graag van je. 

Belangrijke data

  • De eerste gesprekken vinden plaats van 21 tot 25 januari 2019;
  • De tweede gespreksronde vindt medio februari 2019 plaats. 

Je brief en curriculum vitae kun je mailen naar Coen Meijeraan, bestuurslid van de stichting Greenport Aalsmeer en manager Public Affairs bij Royal FloraHolland via coenmeijeraan@royalfloraholland.com onder vermelding van vacature programmamanager Greenport Aalsmeer. 

Contact
Wil je meer weten over deze functie of de greenport? Kijk op dan www.greenportaalsmeer.nl of neem contact op met Coen Meijeraan, bestuurslid van de stichting Greenport Aalsmeer en manager Public Affairs bij Royal FloraHolland: coenmeijeraan@royalfloraholland.com - 06 53419916.